ČESTITKA OBOŽAVATELJIMA

Supruga Michaela Schumachera objavila priopćenje o njegovu stanju uz jednu važnu molbu

02.01.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Corinna Schumacher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, objavila je priopćenje u kojem zahvaljuje njegovim obožavateljima

Povod ovom potezu Corinne Schumacher bio je 50. rođendan sedmerostrukog svjetskog prvaka koji je u prosincu 2013. godine u Alpama u Meribelu u Francuskoj doživio tešku nesreću na skijanju te je završio u komi i od tada se vodi borba za njegov život. Podsjetimo, desnom stranom glave udario je u kamen, ali je udarac ublažila kaciga. Odmah je hitno prevezen helikopterom u bolnicu te je podvrgnut operaciji i punih šest mjeseci proveo je u komi.

U travnju 2014. probudio se iz kome u bolnici u Grenobleu pa je prebačen u privatni smještaj te se 24 sata dnevno o njemu brine tim od 15 liječnika, što obitelj košta oko 130.000 eura tjedno. Kao što smo već pisali, nije poznato do koje se mjere Schumacher oporavio, jedino što se uspjelo saznati je da obitelj troši čak 16 milijuna eura godišnje na liječnički tim koji se brine za njega, a troškovi su u početnim kritičnim danima zasigurno bili puno veći. Ako je vjerovati tom podatku, obitelj se približava brojci od stotinu milijuna eura potrošenih na Michaelovo liječenje.

Poznato je to da Corinna Schumacher rijetko istupa u javnosti o detaljima zdravstvenog stanja njenog supruga Michaela. Isto tako je poznato da se o Michaelovom zdravstvenom stanju zna jako malo…

'Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Michaelov 50. rođendan s njim i s nama. Svi možete biti sigurni da je u dobrim rukama te kako radimo sve što je u našoj moći da bismo mu pomogli. Molim vas za razumijevanje; postupamo po njegovim željama te osjetljive teme, poput njegova zdravlja, držimo u privatnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini', napisala je u priopćenju Corinna, prenosi njemački Bild.

  • +10
Michael Schumacher - najnovija Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia