OBEĆANJA

Šuker se nije ni pojavio, za razliku od Šimića, a dobio potporu Šibenika; je li zaista presudio - novac?

26.11.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Nogometni savez Šibensko-kninske županije na predstojećim izborima stao je uz aktualnog predsjednika Davora Šukera

Svi koji su u hrvatskom nogometu uvijek zazivaju nekakve promjene, ali kada po tome pitanju trebaju nešto konkretno napraviti odjednom rade sve suprotno. Tako je i u Izvršnom odboru NS Šibensko-kninske županije koji je očigledno zadovoljan radom Davora Šukera te mu je jednoglasno dao podršku.

>> Vijest koja je oduševila Šimićeve simpatizere i sve one koji žele Šukera na koljenima

Dakle, protukandidat Dario Šimić je izvisio iako se pojavio u Šibeniku, razgovarao sa najmoćnijim ljudima nogometa u toj Županiji, predstavio svoj program, iznio prijedloge... No uzalud, Šuker nije morao ni osobno doći da bi dobio novi glas potpore nego je to umjesto njega napravio dopredsjednik HNS-a Ante Kulušić.

'Izvršni odbor je donio jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov. To se prije svega odnosi na obećanje da će Šibensko- kninska županija od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu', kazao je predsjednik Šibensko-kninskog NS-a Željko Dulibić za portal sibenik.in.

>> Vlaovićeva najveća istina o hrvatskom nogometu i potrebi rušenja Šukera

  • +12
Dario Šimić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Imao je i u prošlosti HNS brojnih obećanja koja se nisu ispunila, ali to se u ovom trenutku zaboravlja. No nevjerojatno zvuči rečenica Dulibića da je presudilo obećanje zbog 100 tisuća eura, jer da bi se nešto konkretno napravilo po pitanju infrastrukture potrebni su milijuni.

>> Bivši hrvatski izbornik ne šuti kao neki; evo što misli o izborima za predsjednika HNS-a

  • +11
Davor Šuker Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Ovakvim razvojem događaja ne bi bilo ništa čudno da jedino Šuker prikupi potrebnih devet potpisa Županijskih nogometnih saveza prije Izborne skupštine (22. prosinca) pa se tamo pojavi kao jedini kandidat.

>> Legendarni Stanić prešao s riječi na djela, za spas hrvatskog nogometa