OŠTAR ODGOVOR

Sudac Marić: Nisam cinkaroš!

20.08.2010 u 13:24

Bionic
Reading

Nakon što je Večernji list objavio da je sudac Bruno Marić prokazao Zorana Mamića u aferi namještanja utakmice, javio se preko svog odvjetnika i prozvani Marić, koji tvrdi da su informacije u dotičnom tekstu neistinite

Večernji list donio je priču kako je sportski direktor Dinama Zoran Mamić dobio status osumnjičenika nakon što je Uefin istražitelj razgovarao sa sucem Brunom Marićem u Zagrebu. U petak preko svog odvjetnika sudac sporne utakmice Bruno Marić poslao je demanti u kojem s gnušanjem odbacuje takve navode.

Marićev demanti prenosimo u cijelosti:

Nakon korumpiranosti, sad mi se prišiva i epitet cinikaroša, dakle, apsolutne ljudske nule. Uistinu, što je previše – previše je, pa čak i za novine i novinare, kojih se u ovom slučaju udružilo četvoro.

Iako je potpuno nepotrebno ovaj stupidni i podmukli tekst demantirati jer on demantira sam sebe i oslikava 'profesionalizam i etiku' autora, dužnost mi je zbog čitatelja ove ljigave insinuacije odbaciti sa gnušanjem kao neistinite. Da sam na razini autora, zapitao bih se koliko su autori teksta dobili, i od koga, za ovu novinarsku svinjariju.


I na koncu, pozivam autore teksta da odmah, bezodložno, objave sadržaj snimljenih telefonskih razgovora koji 'otkrivaju moju umiješanost' sve to pod prijetnjom tužbe.