CSKA IMA PREDNOST

[VIDEO] Strašan gol Bugarima donio pobjedu, Osijek se mora vaditi u uzvratu u Gradskom vrtu

25.07.2019 u 21:26

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige nogometaši Osijeka minimalno su izgubili ovog četvrtka u Sofiji od CSKA, zahvaljujući fantastičnom pogotku Evandra da Silve...

Skenderova momčad nije započela svoju ljetnu europsku pustolovinu na pravi način. Iako je u većem dijelu susreta bio bolja momčad na travnjaku, Osijek je ovog četvrtka izgubio u Sofiji i čeka ga težak posao u uzvratu, jer nije uspio domaćoj ekipi koju vodi legendarni Ljupko Petrović niti zabiti gol u gostima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Bio je to dvoboj u kojem je CSKA na krilima bučnih domaćih navijača žestoko krenuo, no nakon početnog pritiska Osijek je došao do daha i imao bolje prilike tijekom prvog poluvremena. U dva navrata zaprijetio je Mance, a posebno blizu pogotku bio je glavom u 21. minuti, no njegov udarac završio je u rukama Černiauskasa.

U drugom poluvremenu Bugari su nastavili sa svojim jalovim napadima, sve dok se nije ukazao Brazilac Evandro da Silva koji je spektakularnim udarcem u 52. minuti s dvadesetak metara zakucao loptu pod Ivušićevu gredu i domaćinu donio vodstvo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Osijek je pokušao uzvratiti, ali u nervoznoj utakmici s mnogo grubih startova i žutih kartona nije pronašao put do izjednačenja. Blizu su bili Mance i Marić u 74. i 80. minuti nakon prekida, a Kleinheisler je u 82. minuti pogodio vratnicu nakon što se sjurio desnom stranom i tako propustio najbolju šansu donijeti Osječanima pozitivan rezultat pa će se morati vaditi sljedećeg četvrtka u Gradskom vrtu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

S obzirom na viđeno na terenu, ovaj dvoboj definitivno još nije riješen i hrvatski predstavnik unatoč tome što nije zabio gol u Bugarskoj i ima negativan rezultat ima solidne izglede u uzvratu osigurati prolazak dalje, jer kvaliteta je bez sumnje na osječkoj strani...

Europska liga, 2. pretkolo:

CSKA S. - Osijek 1:0 (Evandro 52)