dao ivanu potporu

Iniesti je dosta svih onih koji žele da Rakitić ode: Poslao jasnu poruku upravi i navijačima

25.07.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Anders Iniesta poručio je upravi Barcelone, kao i dijelu navijača koji žele da Ivan Rakitić napusti klub kako je hrvatski veznjak sretan na Camp Nouu i bilo bi dobro zadržati ga u klubu...

Podsjetimo, tijekom cijelog ljeta nema kraja glasinama o prodaji Rakitića na kojem bi Barcelona mogla zaraditi oko 50 milijuna eura. Vjerovalo se da ga Katalonci žele iskoristiti kako bi smanjili odštetu koju PSG traži za Neymara, ali od toga neće biti ništa, jer Parižani traže isključivo novac i to više od 200 milijuna eura.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Početkom tjedna Ivan Rakitić na presici je naglasio kako želi ostati na Camp Nouu te tvrdi da u tome ima potporu uprave i trenera, a zatim je postigao krasan pogodak u prijateljskoj utakmici protiv Chelseaja.

Međutim, mogli su se pročitati zabrinjavajući komentari navijača kada je Barcelona stavila snimku tog gola na Twitter, u kojima mu većina želi što prije odlazak u neku sredinu, a pojavio se čak i hashtag #RakitićOut.

Također ni posljednji istupi hrvatskog reprezentativca nisu zaustavili glasine o tome da se i dalje nalazi na transfer listi, što je dojadilo legendarnom Andersu Iniesti koji je poslao svoju poruku upravi i navijačima Barcelone.

'Ne znam je li Rakitić među igračima koji nisu na prodaju, ali znam da je sretan u Barceloni i želi ostati. Nadam se da može ostati i nastaviti igrati kao što je igrao dosad. Bio bih sretan zbog njega da bude tako,' izjavio je Iniesta koji trenutno nastupa za Vissel Kobe, a s igračima Barce se susreo tijekom njihove turneje u Japanu u sklopu International Champions Cupa.

Potpora legende mogla bi učvrstiti Rakitićevo mjesto u momčadi i zaustaviti transfer kojeg naš 31-godišnjak ne želi...