SVEČANO I SJETNO

Stolnoteniski savez proslavio 70. obljetnicu

10.12.2009 u 21:18

Bionic
Reading

U zagrebačkom hotelu Four Points Panorama danas je održana proslava 70. godišnjice Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Na svečanoj sjednici uzvanici su se podsjetili na slavna vremena najtrofejnijeg hrvatskog sporta, a u budućnosti se nadaju otvaranju stolnoteniskog doma

Proslava je okupila brojne članove Saveza i zaljubljenike u ovaj sport, bilo je lijepo vidjeti toliko godina i toliko životnog elana na jednom mjestu.

'Osnivači HSTS-a vjerojatno nisu niti sanjali da će Savez postići tolike uspjehe. Ponosni smo da kao tako mala zemlja igramo tako značajnu ulogu na međunarodnoj stolnoteniskoj sceni. Također se nadam se da ćemo dobiti i pomoć da u Zagrebu otvorimo stolnoteniski centar koji je neophodan našim igračima i igračicama', rekao je predsjednik Saveza Ivan Vuletić, također se zahvalivši HOO-u za pomoć i podršku koju je pružio Sandri Paović.

Na proslavi je prikazan i kratak film o povijesti i najvećim uspjesima HSTS-a i hrvatskih stolnotenisača te su uručene nagrade svima onima koji su pridonijeli uspješnom radu Saveza.

Nagrade su tako primili HOO, prvi predsjednik HSTS-a, koji je na funkciji bio punih 18 godina, Ivo Goran Munivrana, dugogodišnji direktor hrvatske muške reprezentacije Herman Vukušić, dugogodišnji direktor ženske reprezentacije Ante Buća, Žarko Ratković koji je već 20 godina tajnik HSTS-a, te najbolji hrvatski stolnotenisači Tamara Boroš i Zoran Primorac, zatim generalni sponzor hrvatske reprezentacije od osamostaljenja Republike Hrvatske - Butterfly, Zlatko Pospiš zbog tehničke podrške posljednjih 20 godina kako Saveza tako i velikog broja hrvatskih klubova, Four Points Panorama zbog dugogodišnje suradnje i podrške, kao i bivši direktor hotela Panorama Grgo Macan.