KRIVI TRENUTAK

Što se to događa u Hajduku? S Poljuda stiže jako loša vijest koja ne može dobro 'sjesti' navijačima

06.08.2018 u 17:15

Bionic
Reading

U Hajduku nastavljaju rasprodaju pa je tako svlačionicu splitske momčadi napustio 21-godišnji dragulj Toma Bašić

Sezona je tek počela, a Hajduk je digao ruke od trofeja. Na Poljudu se hvale financijskom stabilnošću kluba, zarađuju od navijača (ulaznice, dresovi, rekviziti), ponešto kapne od Europe i televizije, najveći dio od prodaje igrača, a pravih pojačanja nema.

'Bili' trenutačno ne izgledaju dobro, znatno slabije nego prošle sezone, a čelnici splitskog kluba još i rasprodaju igrače, otišli su vratar Karlo Letica, veznjak Josip Radošević, a kofere je spakirao još jedan igrač sredine terena Toma Bašić.

Mladi hrvatski nogometaš, veliki talent, novi je igrač Bordeauxa, a francuski prvoligaš platit će Hajduku 3,5 milijuna eura.

  • +6
Hrvatski Telekom Prva liga, 2. kolo, HNK Hajduk - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Lijepa svota, ali Hajduk će biti još slabiji, a vezna linija još bezidejnija i sporija. Ne želimo podcjenjivati ostatak svlačionice, ali to što se događa na Poljudu nije dobro.

Znamo da je sudbina baš svih hrvatskih klubova prodaja, ali ovo je krivi 'tajming'. Radošević je tako 'zbrisao' prije susreta drugog pretkola protiv sofijske Slavije, a Bašić odlazi prije utakmica sa Steauom iz Bukurešta. Tko je sljedeći?

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube