okršaj sa švicarcima

Dinamo saznao ime protivnika u zadnjem pretkolu Lige prvaka: Mogao je i bolje proći

06.08.2018 u 12:13

Bionic
Reading

Ždrijeb u Nyonu ovog ponedjeljka odlučio je da će Dinamo u slučaju pobjede protiv kazahstanske Astane u posljednjem pretkolu Lige prvaka igrati protiv švicarskog Young Boysa...

Uoči obračuna s kazahstanskom Astanom nogometaši Dinama saznali su tko bi im mogao biti potencijalni protivnik u posljednjoj rundi kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka.

  • +18
Hapoel - Dinamo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Našli su se 'modri' u ulozi nositelja, ali ne svojom zaslugom, već zbog visokog koeficijenta Kazahstanaca s kojima igraju ovog utorka pa se uoči ždrijeba u Nyonu znalo da su mogući suparnici švicarski Young Boys te pobjednici dvoboja Qarabağ/BATE Borisov, Malmö/Vidi i Crvena zvezda/Spartak Trnava.

Dinamo je na kraju izvukao Young Boys s kojim će igrati ako prođe 3. pretkolo. Riječ je o momčadi koja je skinula s trona jaki Basel u Švicarskoj i zaslužuje maksimalni respekt. Trebao bi to biti i najteži protivnik 'modrima' na putu do Lige prvaka.

U slučaju poraza od Astane, priključit će se Bjelicina momčad Europskoj ligi i pokušati u posljednjem pretkolu izboriti grupnu fazu. Tamo će joj protivnik ponovo biti Hapoel Beer Sheva ili ciparski APOEL.