POGLEDAJTE SNIMKU

Srušili Hajduk: Osječani slave, Tudora brine Milevskij

25.08.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Hajduk je u šarenom sastavu pokušao pružiti otpor Osijeku u 6. kolu MAXtv Prve lige, ali bodovi su zasluženo ostali pored Drave

Igor Tudor se odlučio za ziherašku strategiju uoči Dnjipra i u Splitu je ostavio većinu svog udarnog sastava. Domaći kolega Tomislav Rukavina dočekao ga je organiziranom ekipom koja je potpuno 'uštopala' Hajduke i pametnom strategijom upisala sva tri boda protiv renomiranog protivnika.

'Svaka pobjeda nad Hajdukom je velika, bez obzira u kojem sastavu oni došli jer se radi o velikom klubu. Uvijek je velika stvar pobijediti Hajduk. Mi smo od početka uspjeli nametnuti svoj ritam, ali znali smo da nemamo igru za držati veliki posjed lopte. Zato smo se bazirali na prekide, kontre i polukontre, što je na kraju urodilo plodom. Svi su odigrali jako dobro i sasvim zasluženo smo pobijedili,' prenosi Dalmacija News izjavu osječkog trenera koji je Hajduku zaželio sreću protiv Ukrajinaca.

Tudor, s druge strane, nije imao pretjeranih razloga za zadovoljstvo, ali i daleko od toga da je očajavao.


'Uglavnom sam zadovoljan igrom Hajduka, ali naravno nisam zadovoljan rezultatom. S obzirom na sastav odigrali smo sasvim solidnu utakmicu. Nedostajalo nam je konkretnosti u zadnjih 20 metara, a Osijek je imao nekoliko šansi i uspio ih je iskoristiti. Došli smo s mislima na četvrtak i utakmicu s Dnjiprom s dobrom ekipom odigrati dobru utakmicu' kaže Tudor i priznaje da nije zadovoljan učinkom Milevskog.

'Nisam nimalo zadovoljan njegovim fizičkim stanjem. pred njim je još puno rada.'