SUSJEDI TOTALNO RAZOČARANI

Srpski mediji o 'neprijateljskoj atmosferi', a evo kojim riječima su opisali igru Hrvatske

13.01.2018 u 13:34

Bionic
Reading

U Srbiji su se potajice nadali da bi mogli šokirati Hrvatsku na otvaranju rukometnog Eura i zato je tamo poslije teškog poraza 22:32 nastupilo razočaranje

Kurir je napisao kako su 'Orlovi' 'izgorjeli u paklu Spaladium Arene i da je Hrvatska zasluženo došla do uvjerljive pobjede'. Bez obzira što su srpski rukometaši pohvalili hrvatske navijače isti portal navodi da je 'utakmica odigrana u neprijateljskom okruženju uz konstantne pritiske s tribina'.

Mondo u svojem izvještaju Hrvatsku opisuje riječima 'moderna i šampionska', a Srbiju kao 'staromodnu i bezidejnu'. Novinar navodi da je 'poraz Srbije bio očekivan i da je malo tko osim igrača i stručnog stožera 'Orlova' očekivao iznenađenje'. Taj medij piše 'kako je na terenu sve bilo fer', ali kao i svi drugi portali u Srbiji spominje da je srpska himna izviždana.

  • +19
Rukometni Euro 2018., Hrvatska - Srbija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA

B92 također je pun kritika na račun svojih rukometaša, u tekstu se govori 'o nevidljivim golmanima, anemičnoj obrani i debaklu'. Zaključuje se 'da ni u jednom trenutku nije bilo dvojbe da će Hrvatska lako svladati Srbiju'.

  • +10
Euro 2018., Hrvatska - Srbija, hrvatski navijači Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Sportski žurnal navodi 'kako se Srbija držala samo 25 minuta i da su hrvatski rukometaši znali odakle im prijeti najveća opasnost pa su dobro zatvarali najbolje igrače 'Orlova''. Ovaj portal korektno piše da tijekom utakmice nije bilo nikakvih uvreda na račun srpskih igrača, jedino da je uoči početka izviždana himna.

  • +15
Brojne političke face došle su na rukomet u Split Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Hrvatska - Srbija, pjesma Poljubi zemlju