ZANIMLJIVE RIJEČI

Srpski izbornik brutalno iskren nakon dramatičnog poraza protiv Hrvatske!

28.07.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Srpski izbornik Dejan Savić čestitao je hrvatskim vaterpolistima na velikoj pobjedi u Budimpešti, ali i priznao da nakon mnogo godina u sportu još uvijek ne razumije pravila vaterpola, aludirajući na sudački kriterij koji je tema nakon gotovo svake utakmice...

Hrvatska je u izuzetno dramatičnom polufinalu svladala srpske vaterpoliste 12:11 i tako nanijela poraz selekciji koja je dominirala sportom posljednjih godina, osvojivši sve što se moglo osvojiti.

  • +11
SP u vaterpolu, polufinale: Hrvatska - Srbija Izvor: Reuters / Autor: LASZLO BALOGH

Bio je to udarac za izbornika Dejana Savića koji otkad vodi Srbiju niže same pobjede na velikim natjecanjima, a nakon susreta korektno je čestitao protivniku, ali i dao zanimljivu izjavu iz koje se dalo iščitati da nije zadovoljan suđenjem.

'Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Mogu reći da su ušli fizički jako u utakmicu, pokazali spremnost. S druge strane, mi se nismo uspijevali braniti s igračem manje i nevjerojatno je kako iz godine u godinu i iz dana u dan shvaćam da ne znam pravila ove igre,' riječi su trofejnog trenera na čelu Srbije.

Srpski vaterpolisti koji u Budimpešti brane titulu osvojenu prije dvije godine u Kazanju morat će se u subotu zadovoljiti borbom za broncu s Grčkom...