KAOS NA STADIONU

Srpski huligani prekinuli utakmicu u Genovi

12.10.2010 u 21:14

Bionic
Reading

Rijetko viđen kaos napravili su srpski navijači u Genovi gdje je Srbija trebala igrati kvalifikacijski meč s Italijom. Nakon dužeg divljanja po stadionu, ali i prije toga po Genovi, meč je prekinuti!

Potpuni kaos napravili su srpski navijači u Genovi. Srbija je u tom gradu trebala igrati susret kvalifikacija za Euro 2012. protiv Italije. Nakon što su radili probleme u gradu, srpski huligani su svoj divlji ples nastavili i na stadionu. Bacali su dimne zavjese i petarde te sve što im je palo pod ruku na teren, ali i na talijanske navijače te su zbog toga igrači obiju reprezentacija otišle u svlačionicu, a talijanska specijalna policija se bori s huliganima na stadionu.

Srpski huligani razbili su na stadionu i ogradu koja ih dijeli od drugih gledatelja, te je stadion Luigi Feraris bio pod opsadom. Specijalna talijanska policija je spremila i vodene topove za svaki slučaj, ali ih nije koristila. Nakon što je cijeli kaos na stadionu koliko toliko došao pod kontrolu, utakmica je nakon 35 minuta kašnjenja započela. Ali, srpski divljaci su nakon samo pet minuta bacili nekoliko baklji na teren i sudac utakmice je odlučio prekinuti utakmicu.

U cijelom tom kaotičnom okruženju golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković odbio je stati na gol zbog toga što su ga cijeli dan pred utakmicu srpski navijači vrijeđali. Naime, uoči utakmice skupina navijača Srbije napala je vratara Vladimira Stojkovića u trenucima kada je autobus sa srpskim igračima krenuo prema stadionu.

Ozbiljniji incident je spriječen, no očito da srpski navijači nemaju milosti za Stojkovića.

Neredi u Genovi