drama u beogradu

Srpski huligani napali hrvatskog boksača: Nisam bio siguran ima li nož...

23.04.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Nikica Radonić, prvak Hrvatske u boksu do 86 kg, napadnut je u Beogradu. Radonić se u glavnom gradu Srbije nalazi s hrvatskom boksačkom reprezentacijom koja sudjeluje na Europskom prvenstvu (od 18. do 28. travnja), a napad se dogodio u ponedjeljak

Izborio je Nikica Radonić plasman u četvrtfinale EP-a, ali je sad upitno hoće li moći nastupiti u meču koji je na rasporedu u četvrtak s Rusom Ataevim Sharabutdinom. Naime, u Beogradu su ga u ponedjeljak navečer napali srpski huligani!

'Izašao sam iz hotela u kojem smo bili smješteni malo protrčati i vježbati. U jednom trenutku u parku mi je prišao jedan tip s leđa s rečenicom: 'Da vidim kako ti to radiš', dok su me druga dva njegova pomagača opkolila', započeo je svoju priču za Sportske novosti Nikica Radonić te nastavio:

'Nisam bio sto posto siguran da li jedan od njih ima nož. Pa sam se izmaknuo i prošao kraj ovog, dok sam se kretao izvrnuo sam nogu… Nisam pretrpio ni jedan udarac, ali sam 'srušio' nogu i završio na Hitnoj pomoći, a poslije sam proveo dobar dio dana u policiji.'

Jasno da je ovaj događaj prilično uznemirio našeg boksača uoči borbe sa svjetskim prvakom u crusier kategoriji do 86 kg Rusom Ataevim Sharabutdinom.

'Natekla mi je noga, ne mogu se dobro osloniti na nju, da je borba za pet dana mogao bi ući u ring, ovako teško. Nisam očekivao ovo, to su vjerojatno neki huligani i narkomani koji se okupljaju u tom parku kako su mi poslije rekli u policiji', zaključio je u razgovoru za Sportske novosti hrvatski boksač.

>> cijeli tekst potražite OVDJE.