Katalonci doznali

Sprema se spektakularna razmjena igrača između Barcelone i Juventusa u koju je uključena BiH zvijezda Pjanić, a sve se itekako tiče i Rakitića

24.04.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Dok nogometni tereni miruju zbog pandemije koronavirusa na tržištu igračima puno toga se događa. Tako se u centru pažnje našao veznjak Juventusa Miralem Pjanić

Ako je vjerovati nekim katalonskim medijima, koji imaju 'svoje ljude u Barceloni', čini se da se spreman spektakularna razmjena igrača u koju je uključen 30-godišnji veznjak torinskog Juventusa Miralem Pjanić koji je član 'stare dame' od 2016. godine (167 utakmica, 22 gola).

>>> Ivan Rakitić doživio je težak udarac; ove izjave čelnih ljudi Seville srušile su mu sve snove...

Tako katalonski radio (RAC1) tvrdi kako su Barcelona i Juventus započeli pregovore o velikoj razmjeni igrača, a doznaje se da bi u smjeru Barcelone trebao otići Miralem Pjanić dok bi u Juventus preselio 23-godišnji Brazilac Arthur Melo.

Nema sumnje kako bi dolaskom Pjanića vezni red Barcelone, u kojem čini se više nema mjesta za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, izgledao potpuno drukčije.

No, ako tome dodamo da su interes za Pjanića ranije pokazali moćni klubovi kao PSG i Chelsea, onda je jasno kako čelnici Juventusa mogu jako dobro trgovati. Naravno, u prilog im ne ide činjenica kako Pjanić, kako doznaju talijanski novinari, nije u najboljim odnosima s trenerom Maurizijom Sarrijem koji je navodno dao signal čelnicima kluba da što bolje prodaju Pjanića ili da mu nađu što bolju zamjenu. I upravo je spomenuti Brazilac Arthur Melo njegov izbor, ali ipak će pokušati na bilo koji način trgovati s Chelseajem u kojem mu se više dopada 28-godišnji Brazilac Jorginho koji je ostavio dubok trag u Napoliju.