SUDAR PRVAKINJA

Sprema se najveći meč u povijesti ženskog MMA

04.06.2012 u 17:01

Bionic
Reading

U Strikeforceu razmišljaju da organiziraju meč jedne bivše i jedne sadašnje prvakinje Cristiane Santos i Ronde Rousey, jer ženskom MMA-u nedostaje velikih okršaja

U prosincu 2011., Cristiane Santos je upisala deset u pobjedu u nizu na impresivan način. Dominacija Brazilke je bila zastrašujuća, ali u siječnju je pala na doping testu, ostala je bez titule te je bila suspendirana na godinu dana.

Nekako u to vrijeme rađala se nova zvijezda u MMA-u – Ronda Rousey. Džudašica koja je protivnice rješavala u prvoj rundi koja je na kraju u ožujku ove godine postala i prvakinja Strikeforcea.

Ove dvije djevojke, koje opet mogu pobuditi zanimanje za ženski MMA (nakon odlaska Gine Carano u glumačke vode), ne vole se javno i već su se obračunavale preko društvenih mreža.

Čelnici Strikeforce njihovo 'neprijateljstvo' sada će pokušati iskoristiti i za promociju ženskog MMA-a.

'Vjerujem da će prije ili kasnije doći do njihovog meča. Čekamo da Cyborg istekne suspenzije, a zatim ćemo pregovarati. Na Showtimeu su ženske borbe prilično popularne i siguran sam da bi njihov meč oborio rekorde gledanosti', rekao je prvi čovjek Strikeforcea Scott Coker.

Ronda Rousey
Santos je sredila omiljenu Ginu Carano