'MARKO, SINE, ŠTO SI UČINIO?'

Splićani blistaju: Pogledajte tablicu!

21.10.2013 u 13:25

  • +8

MAXtv Prva liga, 13. kolo: Hrv. dragovoljac - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon teške i slatke pobjede Hajduka protiv Hrvatskog dragovoljca, golom Marka Bencuna u sudačkoj nadoknadi, Splićani blistaju: odmah nakon utakmice čak je i na službenoj klupskoj Facebook stranici objavljena tablica poretka MaxTV Prve lige uz komentar da je 'vrlo veselo u busu koji se vraća prema Splitu'

Hajduk je trenutno prvi u domaćem prvenstvu i to je slast koju u kasnoj jeseni Splićani nisu osjetili još od davne 2005. godine. Iako su četiri kluba skupljena unutar razlike od samo jednog boda, novinski naslovi već vrište:

'Pogledajte tablicu!'. Kako to obično biva, rastu i ambicije za golobradu Tudorovu momčad, sanja se borba za titulu, a gotovo je sigurno da će subotnji susret s Lokomotivom na Poljudu pohoditi dvadesetak tisuća navijača...

'Majka mi je poslala poruku: Marko, što si to napravio pa me svi zovu?', kazao je vrlo dobro raspoloženi dvostruki strijelac Bencun, koji se u ponedjeljak ujutro pojavio pred novinarima na Poljudu. Pogotke je posvetio pokojnom ocu Ivanu.

'Ovo je bilo nešto posebno, igrali smo u gostima pred četiri tisuće gledatelja, a imali smo osjećaj da igramo na Poljudu. Cijeli stadion je navijao za Hajduk', iskren je Bencun.

Ovog vikenda i Torcida je odnijela svoju pobjedu, jednako kao i Bad Blue Boysi u Splitu dan ranije, pa se čini da je bizarni HNS-ov plan o uvođenju vaučera za gostujuće navijače neslavno propao već na prvom koraku.

Sažetak dvoboja Hrvatski dragovoljac - Hajduk