DOLAZI ŠAHTAR

Španjolci su u čudu, Luka se već oporavio: Modrić se vraća, Real se smije!

05.10.2022 u 12:45

Bionic
Reading

U trećem kolu skupine F nogometne Lige prvaka večeras se s početkom u 21 sat u Madridu sastaju Real i ukrajinski Šahtar (Arenasport 4, MAXtv) kojeg s klupe vodi Hrvat Igor Jovičević

Prema informacijama s kojima raspolaže ugledni list AS kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić se vraća u momčad nakon pauze uzrokovane ozljedom aduktora zadobivene na utakmici Lige nacija Austrija-Hrvatska.

Lukin brzi povratak je veliko iznenađenje. Očekivalo se da će osim utakmice s Osasunom propustiti još jedan susret La Primere, onaj s Getafeom, te obje utakmice Lige prvaka sa Šahtarom. Ciljalo se da bude spreman za 16. listopada i derbi svih derbija s Barcelonom.

Standings provided by Sofascore

'Modrić je učinio sve da se vrati ranije i pomogne Realu', navodi list u tekstu 'Modrić se vraća, Real se smije' i naglašava kako se Lukin izostanak osjetio na susretu s Osasunom (1-1) u kojoj su Madriđani izgubili prva dva boda ove sezone.

Šahtar u utakmicu dolazi s četiri velika boda. Sa Celticom su odigrali 1-1, a Leipziga pobijedili 4-1. AS podsjeća kao je prošle sezone ukrajinska momčad imala 14 Brazilaca, a sada tek jednog te da unatoč ratnim razaranjima u domovini imaju važnu ulogu u Ligi prvaka.

Real je u prva dva kola upisao dvije pobjede. Na gostovanju je slavio 3-0 protiv Celtica, a kod kuće s 2-0 nadigrao Leipzig.

Standings provided by Sofascore