ŽESTOKE KRITIKE

Španjolci se obrušili na Kovačića: Opsjednut Messijem, Real je to skupo platio!

23.12.2017 u 15:23

Bionic
Reading

Mateo Kovačić trebao je biti iznenađenje na terenu i prevaga Reala protiv Barcelone, ali postao je jedan od tragičara jer je pogriješio pri prvom pogotku, a španjolski mediji zbog toga ga žestoko kritiziraju...

Mogao se mladi 23-godišnji veznjak proslaviti ponovo protiv Barcelone, ali umjesto toga sada ga u Španjolskoj obilježavaju kao jednog od krivaca za bolan poraz Reala.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Podsjetimo, Kovačić je u kolovozu u španjolskom Superkupu odigrao odlične dvije utakmice protiv Barce i u potpunosti ukrotio Messija, a istu ideju imao je Zidane i ove subote kada ga je gurnuo na teren od prve minute. U prvom poluvremenu naš je reprezentativac bio solidan, no u drugom je grubo pogriješio kod prvog pogotka i sada mora trpjeti žestoke kritike.

'Kovačićeva opsesija Messijem bila je ključna kod prvog pogotka,' naglašava El Mundo Deportivo te objašanjava kako je nepotrebno ostao slijediti Argentinca, dopustivši Rakitiću da prođe kroz sredinu i posluži Sergija Roberta koji je kasnije asistirao Suarezu.

'Modrić i Keylor Navas jedini preživjeli Realov Titanik,' piše pak dnevnik As i dodaje da je Mateo Kovačić bio jedan od najslabijih na terenu:

'Crveni tepih je stavio pred Rakitića, što se ne može tolerirati. Trebao je biti protuotrov za Messija, a na kraju se Real zbog njega razbolio.'

Kovačić za popravni mora čekati sve do 4. siječnja, kada Real u Kupu igra protiv Numancije...