A SAD U KARLOVAC

Špaco: Nema za nas rezervnih opcija

02.10.2010 u 12:35

Bionic
Reading

Europski uspjeh Hajduka oduševio je sve ljubitelje 'bilih', no na Poljudu se svi slažu da bi ta pobjeda protiv Anderlechta malo značila kad se u Karlovcu ne bi pobijedilo

Europski ogled protiv Anderlechta uspješno je apsolviran, no na Poljudu, slažu se svi, bez pobjede u Karlovcu ni pobjeda protiv Belgijanaca neće imati previše smisla. Ma koliko lijepo zvučali europski uspjesi, bez domaćih pobjeda teško će biti zadovoljni i navijači, a i čelnici kluba koji su zacrtali kao prioritetni cilj osvajanje naslova prvaka. Stoga Špaco Poklepović ne dvoji, putuje u grad na četiri rijeke po pobjedu.

'Nema govora o osvježenju momčadi niti nekakvim rezervnim opcijama, žrvanj nas melje i mi mu se moramo prilagoditi. Moramo biti na visini zadatka i odraditi ono što se od nas očekuje. Pozitivan rezultat je samo pobjeda i od toga ne odstupamo', rekao je Špaco i dodao:

'Karlovac uvažavamo kao veliku nogometnu sredinu koja je dugo bila ugušena za vrijeme bivše Jugoslavije i sad opet ima svoju vrsnost. Imali su i oni svoga Luku Kaliternu, proizvodnju igrača koja je hranila i njihov prvi sastav, ali i dosta klubova u okruženju i to je sredina koju treba nježiti. No mi ih nećemo nježiti u 90 minuta sutrašnjeg ogleda, mi idemo ka našem zacrtanom cilju, osvajanju tri boda, te reprezentativnoj pauzi u kojoj ćemo pokušati osvježiti momčad i pripremiti je za europske izazove', zaključio je trener bijelih koji u Karlovcu neće mogli računati na Anasa Sharbinija jer ima tri žuta kartona, pa je u sastavu najavljen Duje Ćop.