MALA PROVOKACIJA

Soudanijeva poruka nakon osvojenog naslova neće se svidjeti Rijeci niti Hajduku!

20.05.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama ove su subote pobjedom protiv Intera proslavili još jedan naslov prvaka u HT Prvoj ligi, a Soudani je poručio rivalima da je trofej vraćen tamo gdje mu je i mjesto...

Dinamo je prekinuo svoju rezultatsku krizu sigurnom 3:1 pobjedom protiv Intera na Maksimiru, a novi trener Nenad Bjelica na pravi je način započeo svoju 'modru' avanturu.

  • +7
HT Prva liga, 36. kolo: Dinamo - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Subota je bila dan slavlja za nogometaše zagrebačkog kluba koji su ponovo prvaci Hrvatske, nakon što je Rijeka prekinula njihovu dominaciju prošle sezone iznenađujućom dvostrukom krunom.

Jedan od najzadovoljnijih bio je Soudani koji je protiv kluba iz Zaprešića postigao svoj 17. pogodak u sezoni i tako ostao sam na vrhu ljestvice strijelaca, s golom više od Hebera. Twitter je zatim iskoristio za malu provokaciju najvećim rivalima.

'Vratili smo naslov tamo di mu je mjesto,' napisao je 30-godišnji Alžirac, s čim se sigurno ne slažu niti u Rijeci niti u Splitu, jer 'modri' više nisu toliko dominantni u Hrvatskoj i titula bi u budućnosti iz godine u godinu mogla mijenjati svog vlasnika.

Dinamo - Inter 3:1 (36. kolo 2017./18., 19.5.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'To je nogomet, nikad nije lako osvojiti naslov prvaka. Uložili smo puno truda u ovoj sezoni, nismo bili dobri u posljednjih nekoliko utakmica, ali naposljetku smo zasluženo osvojili prvenstvo. Hvala navijačima na atmosferi, bila je ovo najbolja atmosfera ove sezone u Maksimiru. Osjećam sreću danas. Kup? Idemo po duplu krunu, čeka nas velika utakmica u kojoj moramo i želimo pobijediti,' prenosi pak službena stranica Dinama Soudanijevu najavu velikog okršaja u srijedu s Hajdukom.