velikog slavlja neće biti

Bjelica iskreno priznao tko je najzaslužniji za Dinamov naslov prvaka

19.05.2018 u 22:28

Bionic
Reading

Nakon proslave naslova prvaka Nenad Bjelica otkrio je kako igračima neće dopustiti veliko slavlje sve dok ne odrade finale Kupa u srijedu protiv Hajduka...

Dinamo je pod Bjelicom napokon izgledao kao ozbiljna momčad ove subote, a protiv Intera 'modri' su upisali prilično laku pobjedu rezultatom 3:1, uz pogodak najboljeg strijelca HT Prve lige Soudanija, kao i dva Marija Gavranovića.

  • +7
HT Prva liga, 36. kolo: Dinamo - Inter Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon slavlja i dodjele pehara novi trener maksimirskog kluba našao je vremena zahvaliti onima najzaslužnijima za osvojeni naslov.

'Teško je nešto promijeniti u tri dana. Puno je posla pred nama i važno je da smo u ovakvoj svečarskoj atmosferi pobijedili. Sretan sam što je bilo jako puno ljudi na stadionu i čestitam mojim igračima na tituli, ali i prethodnicima koji su osvojili većinu bodova,' izjavio je Nenad Bjelica i pohvalio igru napadačkog dvojca, kao i ostatka ekipe:

'To je važno za finale Kupa, da se vraćamo u formu. Ova pobjeda nam može dobro doći.'

Dinamo - Inter 3:1 (36. kolo 2017./18., 19.5.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Uoči dvoboja s Hajdukom u Vinkovcima, od igrača traži ozbiljnu pripremu i punu koncentraciju.

'Nemamo što feštati. Prvaci smo, sretni smo, ali imamo tri dana za pripremiti ekipu i odigrati dobru utakmicu u srijedu,' naglasio je bivši strateg poljskog Lecha i Austrije iz Beča.

Trener Intera Samir Toplak naglasio je pak da Dinamo ovog ljeta ide na put u 'kraljevstvo', tj. Ligu prvaka, dok njega čeka rudarenje iliti mukotrpno sastavljanje momčadi koja će biti u stanju održati prvoligaški status i sljedeće sezonu...

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube