ODLAZAK ILI...?

Soudani uoči derbija s Hajdukom otkrio ostaje li u Dinamu

13.12.2016 u 21:03

Bionic
Reading

Dinamo u subotu 17. prosinca (Arenasport 3, 15:00) u posljednjem kolu jesenskog dijela MAXtv Prve lige gostuje kod Hajduka na Poljudu. Najbolji strijelac 'modrih' Hilal Soudani uoči derbija otkrio je planove za budućnost...

Dinamov napadač ove sezone u MAXtv Prvoj ligi zabio je devet golova, najbolji je strijelac prvog dijela prvenstva, a u prošlom je kolu zabio sjajan gol iz voleja u padu za pobjedu 'modrih' protiv Lokomotive 3:1. 'Istina, lijep je gol...', kazao je Hilal Soudani nakon prospavane noći i nastavio: 'Davao sam i ljepših golova u karijeri, ne mogu sa sigurnošću reći da je ovo najljepši, ali jedan od najboljih sigurno jest. Pamtit ću ga, to je sigurno.'

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Uoči subotnjeg derbija s Hajdukom na Poljudu lijepo je znati da je prvi strijelac lige... 'Iskreno, nisam znao da sam najbolji. Jasno je da mi je drago zbog toga! Ali ne mogu ja zabijati sam, moram zahvaliti suigračima i stožeru, to je rad cijele momčadi', skroman je alžirski napadač koji još nije postigao gol u prvenstvenim derbijima s Hajdukom: 'Pripremat ću se za derbi kao i za svaku drugu utakmicu. Hoću li zabiti? Tko ne bi želio zabiti u takvoj utakmici, u derbiju s velikim rivalom u Splitu? Ali nije bitno tko zabije, važno je da u Splitu pobijedimo', zaključio je Soudani.

Iako Alžirac ima najizdašniji ugovor u momčadi Dinama - spominje se cifra od milijun eura na godinu - sve se češće može čuti da već ove zime odlazi iz Maksimira. Je li derbi na Poljudu Soudanijeva posljednja utakmica u dresu Dinama?

'Zadnja utakmica?', protupitanjem je uzvratio alžirski napadač i pomalo tajanstveno nastavio: 'Možda i nije! Tko zna, vidjet ćemo. Znate da imam ugovor do ljeta...', rekao je Soudani uz iskreni osmijeh. Interesenata uvijek ima, njegovi napadački kapaciteti dobro su znani mnogim europskim velikanima, a neki od njih su spremni Dinamu platiti odštetu i već ove zime angažirati alžirskog golgetera.