PROPUŠTA real

Šok u PSG-u: Neymar mora na operaciju; a novinari pronašli 'krivca'

28.02.2018 u 21:41

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša današnjice te vlasnik nasljupljeg transfera, Brazilac Neymar, ozlijedio se pred ključne utakmice sezone svog PSG-a

Iako se neko vrijeme pisivalo kao je Neymar ozlijedio gležanj, tijekom srijede iz PSG-a je stigla potvrda kako se ipak radi o lomu metatarzalne kosti, zbog koje će ovaj Brazilac morati na operaciju.

'Liječnički timovi PSG-a i brazilske reprezentacije, u dogovoru s igračem, donijeli su zajedničku odluku kako će Neymar Jr. ići na operaciju u Brazilu krajem ovog tjedna', stoji u priopćenju pariškoga nogometnog kluba.

Neymar je ozljedu zaradio tijekom vikenda u dvoboju protiv Marseillea, a PSG je odmah potvrdio da je riječ o težoj ozljedi zbog koje bi mogao izbivati s terena punih mjesec dana.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema tome, Neymar će sigurno propustiti uzvrtani ogled osmine finala Lige prvaka protiv Reala, a koji je na rasporedu sljedećeg tjedna.

Naravno, zbog toga u PSG-u nitko ne spava, pa im se možda od nesanice pojavila i ova misao - za ozljedu je kriv dobaljač sportske opreme Nike.

Naime, francuski mediji su objavili da je Nike poslao pogrešne kopačke za Neymara i da je zbog toga zaradio ozljedu. Neymar je igrao u kopačkama za mekši teren dok je ustvari trebao imati kopačke za tvrđi teren.

Nakon tih napisa ni PSG-u, kojem je upravo Nike dobavljač opreme, nije ugodno jer baš od sponzora dobio je veliki dio novca kojim su pokrili Neymarov transfer iz Barcelone težak 222 milijuna eura.

  • +11
Real - PSG (1. utakmica osmine finala LP-a) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia