SRUŠIO SE I UMRO

Šok u Melbourneu! Teniski svijet oplakuje Engleza, javili se Đoković i Nadal

18.01.2024 u 13:31

Bionic
Reading

Tenis i izvještavanje s najvećih svjetskih turnira bili su njegova strast. Stigao je engleski novinar i u Melbourne, no tijekom jednog od mečeva 60-godišnjem Mikeu Dicksonu je pozlilo. Pružena mu je pomoć, ali nije mu bilo spasa i preminuo je

Svijet tenisa rastužila je vijest o smrti britanskog novinara Mikea Dicksona (60). Kako pišu Sportske novosti, ovaj novinar Daily Maila počeo je raditi 1990. godine, a u svojoj je bogatoj karijeri radio je u čak 50 zemalja svijeta. Svojevremeno je bio specijalist za kriket, a kasnije je ozbiljnije počeo pratiti i tenis.

Bio je novinar koji je napravio čitav niz veliki priča i zaista znao komunicirati sa sportašima, a 2016. godine dobio je nagradu Ron Bookman za izvrsnost u medijima.

'Shrvani smo saznanjem da se naš divni suprug i otac Mike srušio i preminuo dok je bio u Melbourneu. On je više od 30 godina živio svoj san, prateći sportove diljem svijeta. Bio je uistinu velik čovjek i nedostajat će nam', napisala je Dixonova supruga Lucy.

Od Dicksona su se na društvenim mrežama oprostili brojni tenisači, a među njima i Novak Đoković.

'Sućut Dicksonovoj obitelji, počivao u miru'.

Porukom se javio i španjolski tenisač Rafael Nadal, koji je zbog ozljede otkazao nastup na Australian Openu.

'Jako mi je žao zbog smrti Mikea koji je pratio tenis sve ove godine. Moje misli idu njegovoj obitelji i našoj teniskoj obitelji zbog gubitka. Počivaj u miru'.