kolaps u Münchenu

Snijeg spriječio debi Nenada Bjelice u Bundesligi; odgođena utakmica Bayerna i Union Berlina

02.12.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Utakmica 13. kola njemačkog prvenstva između Bayerna i Union Berlina koja se trebala igrati danas s početkom u 15.30 sati odgođena je zbog obilnih snježnih padalina u Bavarskoj

Veliko snježno nevrijeme zahvatilo je cijelu Bavarsku, pa tako i München. U samo 12 sati palo je gotovo 40 centimetara snijega te je praktički cijeli grad s okolicom u kolapsu. Javni prijevoz je u prekidu pa je odlučeno da se utakmica 13. kola njemačkog prvenstva između Bayerna i Union Berlina, koja se trebala igrati danas s početkom u 15.30 sati, odgađa.

Propao je tako debi Nenada Bjelice koji je danas baš protiv Bayerna s klupe Union Berlina trebao voditi svoju prvu utakmicu u Bundesligi.

'Dragi putnici, nogometna utakmica između Bayern Münchena i Union Berlina danas u 15:30 u Fröttmaningu je otkazana', objavila je Minhenska kompanija za javni prijevoz (MVG) na svojoj web stranici.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Njemačka nogometna liga potvrdila je odgodu, precizirajući da je vlasnik Allianz Arene 'zatvorio pristup stadionu zbog jakih snježnih padalina'. DFL još nije objavio novi datum odigravanja utakmice.

Standings provided by Sofascore