Poraz od Magdeburga

Slavko Goluža bio je jako ljut nakon poraza i obrušio se na igrače: Ne možeš si to dozvoliti!

23.02.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon što su rukometaši PPD Zagreb poraženi kod kuće 31:25 od Magdeburga u 13. kolu grupne faze Lige prvaka, očekivano trener domaćih Slavko Goluža nije bio zadovoljan

Do sredine drugog poluvremena utakmice rukometaši PPD Zagreb u zagrebačkoj Areni solidno su parirali moćnom Magdeburgu, aktualnom njemačkom prvaku.

No, u završnici su neke svoje pogreške skupo platili i upisali su još jedan poraz.

'Smatram da nismo loše stajali na terenu prvo poluvrijeme, bili smo borbeni u obrani, agresivni. No promašili smo previše izglednih prilika, od sedmeraca do nekih šuteva sa šest metara, a Portner je tu izvanredno reagirao na golu. To su stvari koje su odlučile', kazao je nakon utakmice Slavko Goluža dodavši na temu tzv. tehničkih pogrešaka u igri i promašaja zicera:

'Ne možeš si dozvoliti ovoliko promašenih prilika, toliko izgubljenih lopti ako želiš slaviti protiv momčadi kao što je Magdeburg. Morali smo bolje reagirati u ključnim trenucima', poslao je jasnu poruku svojim igračima Goluža koji je kao igrač sve prošao i njegove riječi imaju težinu. Pitanje je kako će te kritike primiti njegovi igrači.

  • +13
RK PPD Zagreb - Magdeburg, rukometna Liga prvaka, 22.2.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL