UZ BOK ZIDANEU I BECKHAMU

Slaven Bilić u momčadi nogometaša pušača

29.11.2009 u 11:21

Bionic
Reading

Cigareta nije samo porok onih koji se ne bave sportom. Puno je sportaša koji vole zapaliti cigaretu, a nakon što su engleski mediji otkrili da je David Beckham ovisan o cigarama, odlučili su se poigrati i napraviti listu najboljih nogometaša pušača. U prvoj postavi je mjesto našao i Slaven Bilić

Ekskluzivno – Beckham je pušač, vrišti The Sun. Naime, engleski je tabloid otkrio da se proslavljeni David Beckham svako toliko iskrade iz svoje skupe vile u Los Angelesu i zapali cigaru u dvorištu.

'Voli okus cigare, a mislim da voli i imidž koji predstavlja pušenje cigara', kazao je izvor blizak Bechamu. Problem u cijeloj priči jest to da je samo prije tjedan dana David Beckham slikan kako koristi inhalator za astmatičare.

Podatak da je i Beckham pao pod utjecajem ovog poroka dala je novinarima The Suna ideju da naprave najbolju momčad nogometaša pušača u kojoj je mjesto našao i Slaven Bilić, ali ne i Robert Prosinečki.

Tako je u toj momčadi na golu stoji David James, obrambena linija je Jack Charlton – Frank Lebeuf – Slaven Bilić, vezni red čine George Best – Paul Gascoigne – David Beckham – Zinedine Zidane i David Ginola, dok napadačku liniju predvode Wayne Rooney i Jimmy Greaves.

Na klupi sjede Fabien Barthez, Teddy Sheringham, Socrates i Ginaluca Vialli.