SENZACIONALNO

Slaven Bilić i Zlatan Ibrahimović sljedeće sezone zajedno?

26.02.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Ako je vjerovati The Sunu, Slaven Bilić od sljedeće sezone u svojoj će momčadi imati jednog od najboljih napadača svijeta - Šveđanina Zlatana Ibrahimovića. Vijest o dolasku u West Ham nogometaša kojem je otac iz BiH, a majka iz Hrvatske brzo se proširila...

Bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, koji ove sezone vrlo uspješno vodi West Ham United, za novu sezonu mogao bi dobiti veliko pojačanje.

Naravno, ako se vijest koju je objavio The Sun, inače ne baš posve pouzdan izvor informacija, realizira.

Prema pisanju ovog dnevnika, Ibrahimović bi stigao za tjednu plaću od 120.00 funti, a razlog zašto su se 'čekičari' odlučili na ovako skupu investiciju jest preseljenje na Olimpijski stadion, a kojeg bi lakše punili kada bi imali i ovakvu zvijezdu. West Ham iduće sezone seli s Upton Parka na Olimpijski stadion u Londonu i vlasnici kluba David Sullivan i David Gold žele počastiti navijače jednom velikom zvijezdom. Izbor je pao na napadača švedske reprezentacije i francuskog prvaka.

Nije tajna kako će Ibrahimović na koncu ove sezone napustiti Park Prinčeva nakon što je dres PSG-a nosio zadnje četiri godine. Premda nije želio otkriti gdje će nastaviti karijeru, jednom znakovitom izjavom dao je naslutiti kako će preseliti na 'otok'.

'U Parizu imam još tri mjeseca ugovor, a onda ćemo vidjeti. Je li Premierliga nešto što bih želio? Recimo samo da sam u formi', kazao je zagonetno 34-godišnji napadač.

Engleski mediji navode kako je za usluge švedskog napadača zainteresiran Manchester United. Spominju se i Manchester City, te Chelsea. Njegov menadžer Mino Raiola još je prošlog mjeseca natuknuo kako Ibrahimovićev stil igre i fizička snaga jednostavno pripada engleskom nogometu. Međutim, u igri je i nekoliko kineskih, američkih i katarskih klubova.