TRENERU JE PREKIPJELO

Skandal u Italiji! Najskuplji srpski nogometaš, i jedna od najvećih zvijezda Serie A, odstranjen iz momčadi; transfer je neizbježan...

20.12.2021 u 18:21

Bionic
Reading

Svi talijanski mediji objavili su tijekom ponedjeljka kako je srpski nogometaš Sergej Milinković-Savić izbačen iz prve momčadi rimskog Lazija

Vrlo napet je postao odnos između nogometaša koji dres Lazija nosi još od 2015. godine i trenera Maurizija Sarrija. Trener Sarri je svoje nezadovoljstvo ovim veznim nogometašem prenio i čelnicima kluba te tamošnji mediji navode kako će ova situacija samo ubrzati prodaju Milinkovića-Savića.

I ranije se navodilo kako će ovaj igrač Rim napustiti na kraju aktualne sezone, a sada je prodaja moguća već tijekom zimskog prijelaznog roka, ukoliko bude zainteresiranih strana.

Ove sezone Milinković-Savić je u svim natjecanjima (Serie A, Coppa Italia i Europska liga) postigao pet pogodaka i upisao pet asistencija za Lazio. U karijeri je za 'nebesko-plave' odigrao čak 211 utakmica u Serie A i pritom je postigao 42 pogotka.

Lazio se trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice Serie A, a Milinković-Savić je prije rimskog sastava igrao još za novosadsku Vojvodinu i Genk.

  • +4
Lazio - Juventus, Serie A, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: FABIO FRUSTACI