POVRATAK

Šimić: S Dinamom mi se vratio i motiv

27.04.2010 u 14:01

Bionic
Reading

Dario Šimić vratio se u Dinamo. Bivši hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor s 'modrima', s kojima će najvjerojatnije i završiti svoju uspješnu karijeru

Zadnja linija hrvatskog prvaka od sljedeće sezone bit će bogatija za iskustvo Darija Šimića. Bivši branič Intera, Milana i Monaca vratio se u klub gdje je napravio prve profesionalne korake. U Maksimirskoj 128 uz igrača pojavili su se njegov menadžer Marko Naletilić, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, sportski direktor Zoran Mamić i trener Kruno Jurčić.

'Ovo je velik dan za naš klub i razlog zašto sam prekinuo odmor jer Dario zaslužuje da mu se iskaže poštovanje. Dario, hvala ti. Dario je sigurno u top pet igrača svih vremena iz Hrvatske', rekao je izvršni dopredsjednik Mamić.

A što kaže povratnik?

'Nakon skoro 12 godina se vraćam kući. Zahvaljujem se ljudima iz kluba što su mi dali priliku zaigrati za svoj klub. Uzbuđen sam i dvojio sam deset sekundi kada su me zvali iz Dinama. Ovaj klub mi je omogućio zaradu i karijeru i na tome sam im dužan. Jako sam sretan i motiviran. Razmišljao sam o prekidu karijere, iako sam imao dosta ponuda, no nisam imao motiva sve dok nije došla ponuda iz Dinama', rekao je Šimić.