carrillo može odahnuti

Sigurnu pobjedu Hajduka zasjenio crveni karton Nižića

30.09.2017 u 20:58

Bionic
Reading

Nakon tri utakmice u kojima je hajduk osvojio tek jedan bod, trener Carrillo opasno je živio. No, protiv Intera 'bili' su zaigrali borbeno, kombinatorno i - odgovorno a uz takvu predstavu pobijedili su Inter 2:0

Hajduk je psove zasluženo stigao do pobjede nad Interom, a konačnih 2:0 čak nisu ni realni, jer said je imao velik broj izglednih prilika, ali ni jednom nije uspio zabiti, a raspoložen je bio i gostujući vratar Krševan Santini.

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 11. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zaprešić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Ipak, kod prvog gola, i prekrasnog udarca Josipa Radoševića ni dva Santnija ne bi bila dovoljna.

Nakon tog gola, Hajduk je nastavio u istom ritmu, ali na odmor se otišlo s tim jednim pogotkom, uz napomenu kako se Interu u prvom dijelu baš i nije igralo.

Međutim, početak drugog dijela bio je kudikamo bolji za momčad iz Zaprešića. Ipak, Andrić nije uspio realizirati ni jednu prigodu.

A kao kazna stigla je brza kontra gostiju, nakon koje je Erceg također lijepim udarcem matirao brata hrvatskog reprezentativca Ivana Santinija.

Do kraja utakmice bilo je još prigoda, ali vidjeli smo i nesmotreni start Nižića na Rešetara, koji je potom udario glavom u reklame, a sudac Jović zbog tog je starta kapetanu hajduka pokazao crveni karton.