bomba iz španjolske

Šok i nevjerica u Madridu; kapetan Sergio Ramos napušta Real, već je sve dogovorio s novim klubom...

01.01.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Španjolski mediji prvog su dana 2021. godine objavili bombastičnu vijest. Izvori bliski Real Madridu tvrde kako Sergio Ramos (34) neće potpisati novi ugovor te ovog ljeta definitivno odlazi iz Madrida

Kapetan Reala Sergio Ramos (34) navodno se nije dogovorio s predsjednikom 'kraljeva' Florentinom Perezom oko produžetka suradnje, iako je pristao da mu se drastično smanji plaća... No, problem je u tome što je Ramos tražio novi ugovor na najmanje dvije godine, a Real mu je navodno ponudio samo jednu.

To je jako razljutilo i razočaralo Ramosa koji je odlučio napustiti Santiago Bernabeu. U cijelu se priču odmah uključio PSG koji je kapetanu Reala ponudio ugovor na tri godine! Uz to mu je momčad s Parka prinčeva dala puno bolje i izdašnije financijske uvjete od onih koje mu je nudio njegov Real.

PSG-u na ruku ide i činjenica da je Ramos od kraja lipnja slobodan igrač pa ne moraju plaćati odštetu te mu za tu 'razliku' mogu i povećati ponudu.

  • +15
Real Madrid - Granada 2:0 Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

Sada španjolski mediji tvrde kako je Ramos u principu već prihvatio ponudu PSG-a, ali se i dalje čeka odluka Florentina Pereza koji se neće samo tako odreći stožernog igrača koji je na Santiago Bernabeu još od 2005. godine i istinska je legenda 'kraljevskog kluba'.