dvije 'muhe' jednim udarcem

Sergio Ramos je ovom bombastičnom objavom izazvao totalni kaos u redovima Barcelone i Real Madrida

05.01.2021 u 12:50

Bionic
Reading

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos 'slučajno' je u razgovoru s predsjednikom kluba Florentinom Perezom otkrio kako su mu iz PSG-a priznali da ovog ljeta na Park prinčeva dovode Lea Messija i njega! Ne treba isticati kako je istovremeno u Barceloni i Madridu zavladala totalna panika i nevjerica

Prošlog je tjedna kapetan Real Madrida Sergio Ramos imao nekoliko ozbiljnih sastanaka s predsjednikom kluba Florentinom Perezom. Tema? Novi ugovor... No, čini se kako je njihovo druženje završilo bez dogovora.

Perez je ponudio ugovor 1+1 uz značajno smanjenje plaće. Ramos trenutno zarađuje oko 15 milijuna eura na godinu, a po novom bi ugovoru imao zajamčenih 10 milijuna plus bonusi. Ne treba isticati kako je Ramos odbio ovu ponudu te s prvim danima 2021. godine slobodno može pregovarati sa zainteresiranim klubovima jer mu ugovor s 'kraljevskim klubom' završava krajem lipnja.

Bio bi to velik udarac za Real jer Sergio Ramos je na Santiago Bernabeu stigao u ljeto 2005. godine iz Seville za 27 milijuna eura. Do sada je odigrao 666 utakmica u svim natjecanjima, zabo je 'okruglo' 100 golova, a s 'kraljevima' je ukupno osvojio 22 trofeja. Od toga pet titula španjolskog prvaka, Ligu prvaka osvajao je četiri puta...

  • +5
Elche - Real Madrid, španjolska liga, 30.12.2020. Izvor: Profimedia / Autor: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Veći problem za sve u Realu, ali i Barceloni, je ono što je Sergio Ramos kao 'slučajno' ispričao prvo predsjedniku Perezu, a potom i pojedinim predstavnicima medija.

Naime, kapetan Reala otkrio je kako su mu čelni ljudi PSG-a potvrdili da ovog ljeta na Park prinčeva pod svaku cijenu žele dovesti Lea Messija i njega! Francuzi su u sjajnoj poziciji jer i Messi i Ramos će biti slobodni igrači, dolaze bez odštete i tako im mogu ponuditi i puno izdašnije ugovore!

Ova je objava Sergija Ramosa u isto vrijeme izazvala totalni kaos i nevjericu u Barceloni i Madridu, znalo se da PSG intenzivno radi na ovom 'poslu stoljeća', ali sada je netko od izravnih sudionika to i službeno potvrdio!

Zamislite samo kakva bi to momčad bila, PSG bi u istom prijelaznom roku dobio kapetana Reala i kapetana Barcelone, a u svojim redovima već ima Neymara i Mbappea!