svađa s predsjednikom

Sergiju Ramosu smiješi se ogromna otpremnina ako ga potjeraju iz Madrida

09.03.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Španjoski dnevnik As otkriva kako će Real Madrid morati isplatiti čak 25 milijuna eura Sergiju Ramosu ako predsjednik Florentino Perez ispuni svoju prijetnju i potjera ga iz kluba...

Podsjetimo, 32-godišnji branič posvađao se s čelnim čovjekom Reala nakon sramotnog poraza 4:1 od Ajaxa na Santiago Bernabeuu.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Perez je optužio igrače madridskog kluba da se ne trude i da su previše dana proveli na godišnjem odmoru, na što mu je Ramos odgovorio da je planiranje sezone od strane uprave bilo sramotno prošlog ljeta te da ljudi u foteljama snose najveću krivicu za debakl koji se događa Realu ovog proljeća.

Na to mu je Florentino Perez rekao da će biti potjeran iz kluba, a Ramos mu je odgovorio: 'Isplati me i idem!'.

Ako se taj scenarij zaista dogodi, dnevnik As otkriva kako će 'kraljevi' morati platiti otpremninu od čak 25 milijuna eura svom legendarnom braniču, s obzirom da ima ugovor još dvije godine s njima.

To bi bio presedan u nogometu kakav se ne pamti, a pogotovo ne u klubu poput Reala pa se vjeruje da će ipak doći do pomirbe uoči sljedeće sezone te alternativnih rješenja kako bi se vratio mir u svlačionicu...