SILNO ŽELI NEYMARA

Real spreman platiti rekordnih 350 milijuna eura za čovjeka kojeg vidi kao spasitelja?

09.03.2019 u 08:31

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Sport tvrdi da Real Madrid u trenucima velike rezultatske krize razmišlja o rušenju svih rekorda ponudom odštete od čak 350 milijuna eura PSG-u za Neymara...

Madridski klub uspio se u samo tjedan dana oprostiti od Kupa kralja i Lige prvaka, a u Primeri porazom kod kuće od Barcelone praktički izgubiti izglede boriti se za titulu.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bit će ovo proljeće bez trofeja, zbog čega je uprava Reala spremna na radikalne promjene, od trenera do igračkog kadra.

Iako još nije sigurno tko će napustiti klub, a tko ostati u njemu, dnevnik Sport tvrdi kako je 'kraljevski klub' shvatio da ne može do vrha Europe bez superzvijezde u svojim redovima te želi pod svaku cijenu prazninu koja je nastala odlaskom Cristiana Ronalda nadomjestiti Neymarom.

Navodno je spremna ponuda od čak 350 milijuna eura odštete za PSG, što bi bio apsolutni rekord na nogometnom tržištu kojeg ionako drži Brazilac s 222 milijuna eura koliko su ga Parižani platili Barceloni. Za 27-godišnjeg napadača pripremili su plaću od nevjerojatnih 45 milijuna eura godišnje.

S obzirom da pariški klub ni ove sezone nije uspio dogurati dalje od osmine finala Lige prvaka, a u domaćem prvenstvu nema s kim igrati, vjeruje se da bi Neymar rado napustio takvu sredinu, no ostaje problem bogatih katarskih vlasnika koji dok se ne ohlade od nogometa neće olako puštati svoje zvijezde, u želji da napokon dođu na krov Europe...