pojačanje iz snova

Senzacija na otoku; Slaven Bilić dovodi odbačenog Rooneyja!

21.03.2017 u 14:33

Bionic
Reading

Wayne Rooney i Jose Mourinho definitivno ne mogu zajedno. Nezadovoljni kapetan Manchester Uniteda na kraju sezone gotovo sigurno napušta Old Trafford, a kao najizglednija opcija novog kluba spominje se West Ham Slavena Bilića. 'Čekićari' nakon prodaje Dimitrija Payeta imaju dovoljno novca za zvučno pojačanje

Čelnici West Hama i sam Slaven Bilić ovu sezonu žele što prije zaboraviti. 'Čekićari' nisu ispunili očekivanja, dijelom zbog brojnih ozljeda glavnih igrača, dijelom zbog preseljenja na novi stadion, a ne treba zaboraviti ni siječanjski odlazak najboljeg igrača, nezadovoljnog Dimitrija Payeta u Marseille.

Čelnici West Hama sa Slavenom Bilićem počeli su slagati kadrovsku križaljku za ovoljetni prijelazni rok, a najbolja moguća vijest stigla im je već sada. Postoji velika mogućnost da 'čekićari' dobiju senzacionalno pojačanje, i to u liku i djelu kapetana Manchester Uniteda Waynea Rooneyja (31)!

Nije tajna da Rooney i Mourinho nisu kliknuli, već je ove zime kapetan Uniteda bio na izlaznim vratima, no nije mu se išlo u Kinu. Bez obzira na milijunsku ponudu. Rooney igra malo ili nimalo ove sezone, bio je ozlijeđen, ali otočki mediji se pitaju koliko su njegove ozljede stvarne, a koliko on time pruža otpor Mourinhovu apsolutizmu na Old Traffordu.

Sve su glasnije i jasnije Rooneyjeve namjere da već ovog ljeta napusti United. U klubu su čak i spremni pustiti ga, bez obzira na to što ga ugovor veže do 2019. Odšteta je 90 milijuna eura, no na Old Traffordu su spremni pregovarati, čak je i prepoloviti, samo kako bi se odužili kapetanu koji je u klubu od 2004. godine.

Autor: youtube

U ozbiljnoj konkurenciji, kao nove destinacije u Rooneyjevoj karijeri, ostala su tako samo dva kluba. I sam je Rooney nedavno priznao kako bi se volio vratiti u Everton iz kojeg je i krenuo put Uniteda, ili zaigrati za neki jaki klub iz Londona. Gotovo je sigurno kako Chelsea, Arsenal i Tottenham nisu zainteresirani pa ostaje tek West Ham. Everton bi potreban novac mogao namaknuti od prodaje Romela Lukakua, dok su 'čekićari' samo od prodaje Payeta zaradili dovoljno, a najavljena su i nova ulaganja.

Definitivno je kako bi Wayne Rooney bio nevjerojatno pojačanje za West Ham i Slavena Bilića, ne samo u igračkom smislu, već i marketinškom jer tako veliku zvijezdu 'čekićari' nisu ima u momčadi! Koliko god ga platili, sigurno je da će se njegov dolazak vrlo brzo isplatiti. No ima i jedan mali problem - Rooney razmišlja i o odlasku u američku MLS, ali nije hladan ni prema kineskim milijunima. Ove zime je Kineze odbio, no vratit će se oni s još izdašnijom ponudom!

West Ham je spreman ponuditi mu oko 220.000 eura tjedno (oko milijun eura na mjesec), a Kinezi su mu nudili dvostruko više.