KARTONI, KARTONI

Sedam igrača pod kaznom u 7. kolu MAXtv Prve lige

01.09.2011 u 15:26

Bionic
Reading

Na utakmicama 7. kola MAXtv Prve lige koje se igraju od 9. do 11. rujna, petorica igrača nemaju pravo nastupa zbog tri žuta kartona u nizu, a još dvojica su pod kaznom zbog isključenja

Dvotjedna stanka u prvenstvu zbog obveza reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2012. za sedam igrača prisilno će se produžiti još sedam dana.

Na utakmicama 7. kola MAXtv Prve lige koje se igraju 9., 10. i 11. rujna, pet igrača nema pravo nastupa zbog tri žuta kartona u nizu, a dvojica su pod kaznom zbog isključenja.

Pod automatskom kaznom zbog žutih kartona su Josip Barišić (Karlovac), Marcelo Brozović (Lokomotiva), Marko Babić (Osijek) te Ivica Križanac i Predrag Šimić (Split).

Dario Krišto nema pravo nastupa za Šibenik u susretu protiv Istre 1961 jer mora odraditi jednu utakmicu zabrane igranja zbog isključenja u prošlom kolu u Rijeci, dok Mladen Pelaić ne može nastupiti za Zagreb na gostovanju kod Lokomotive jer mu je preostala još jedna utakmica zabrane igranja zbog crvenog kartona na utakmici 5. kola između Hajduka i Zagreba.