NAKON POBJEDE S. BELUPA

Scoria: Tresli smo se; Mršić: Patimo kao i Slavonija

29.05.2014 u 22:00

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa ostali su u Prvoj HNL nakon što su u uzvratnom susretu doigravanja za popunu u Koprivnici pobijedili vinkovačku Cibaliju s 2:1. U prvoj utakmici u Vinkovcima bilo je 2:2, pa je koprivnička momčad i dalje prvoligaška s ukupnim omjerom 4:3

'Znao sam da će detalji odlučivati, nismo uspjeli iskoristiti neke šanse kod 2:1 i zato smo se tresli do kraja jer je u ovakvoj utakmici svašta bilo moguće', kazao je nakon pobjede nad Cibalijom (2:1) i osiguranja prvoligaškog ostanka trener Slaven Belupa Elvis Scoria te nastavio.

'Zahvalio bih klubu što su baš mene izabrali za ovaj trenutak, zahvalio bih dečkima koji su zadnja dva mjeseca igrali sedam-osam utakmica u kojima u slučaju poraza ispadaš iz lige. Zahvalio bih i publici koja je podržala sve ovo što smo mi prošli, a mislim da su oni danas bili naš najbolji igrač', istaknuo je Scoria i izjavio kako je s njegove strane bilo dosta emocija.

Trener Cibalije Stanko Mršić čestitao je Slaven Belupu na pobjedi.

'U ove dvije utakmice Cibalia je bila dobra momčad i dobro se predstavila. Slaven Belupo je iskusna ekipa, iskoristili su meč-lopte i pobijedili. Probali smo iskoristiti naše adute, vidjeli ste da smo igrali dobro, posebno u nastavku kad smo dominirali. Moram dodati da je nezgodno raditi s igračima koji su primili posljednju plaću još za prvi mjesec i očekivati nešto više od njih', kazao je Mršić i zaključio nakraju.

'Slavonija je ovih dana cijela u patnji, zašto onda ne bismo patili i mi'.