ubrzano napreduje

Schumacher ne može biti bliže Formuli 1: Već se zna za koga će voziti...

01.03.2019 u 06:25

Bionic
Reading

Debitant Mick Schumacher iznenadio je svoje vršnjake najbržim vremenom na testiranju bolida Formule 2 u Jerezu, najavivši tako brzi ulazak među elitu, gotovo sigurno za volanom Alfa Romea...

Mladom 19-godišnjem sinu legende trebale su po dvije sezone da ovlada bolidima Formule 4 i Formule 3, no čini se da je na posljednjoj stepenici spreman ubrzati svoj juriš prema elitnom automobilističkom natjecanju.

  • +5
Mick Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mick Schumacher ovog četvrtka odvezao je najbrži krug zimskog testiranja Formule 2 u Jerezu, iznenadivši svoje vršnjake koji nisu očekivali da će im biti tako konkurentan već u svojim prvim danima za volanom nepoznatog bolida.

Schumacher je bio dvije desetinke brži od Britanca Jacka Aitkena i Švicarca Louisa Deletraza koji već imaju dosta iskustva u ovom natjecanju.

Sve utrke nove sezone Formule 1 koja počinje 16. i 17. ožujka u Australiji ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport 2). Više informacija OVDJE.

Time je opravdao juniorski ugovor s Ferrarijem i ako bude na tom nivou kad počne sezona Formule 2, zasigurno ćemo ga gledati među elitom već u 2020. godini.

Prva momčad za koju bi trebao voziti je Alfa Romeo, vjerojatno umjesto veterana Kimija Raikkonena, a bolid bivšeg Saubera po prvi će put imati prilike testirati već u travnju u Bahreinu, ako je vjerovati najavama iz ekipe...