svi zabrinuti

Scene užasa u Ljubljani na utakmici rukometne Lige prvakinja; olimpijska pobjednica se srušila na parket, hitno prevezena u bolnicu

18.10.2021 u 11:41

Bionic
Reading

U rukometnoj Ligi prvakinja Metz je na gostovanju u Ljubljani svladao Krim 29:28, ali rezultat je pao u drugi plan zbog šokantnih scena koje su se dogodile nakon susreta

Metz je do bodova stigao pogotkom Louise Burgaard četiri sekunde prije kraja, a nakon odigranog dvoboja zamalo se dogodila tragedija.

Naime francuska rukometašica Oceane Sercien Ugolin, koja igra za slovenske prvakinje, srušila se u trenutku u kojem je utakmica završila te se digla uz pomoć liječničke službe, da bi se 15-ak sekundi kasnije ponovno srušila na sredini terena.

Oko nje su se odmah okupile igračice jedne i druge ekipe te su napravile živi zid kako gledatelji u dvorani, ali i oni pred malim ekranima, ne bi gledali scene užasa.

Francusku reprezentativku, koja je ove godine osvojila olimpijsko zlato u Tokiju, liječnici su prebacili na bok i izvadili joj jezik, a zatim ju je hitna pomoć prevezla u bolnicu.

U ovoj utakmici nastupile su i tri hrvatske reprezentativke, Paula Posavec za Krim Mercator, a Ćamila Mičijević i Ivana Kapitanović za Metz.