fizički obračun

Conor McGregor opet šokirao: 'Paralizirala sam se, nemojte mu prilaziti niti tražiti autograme, jer to je nestabilna i opasna osoba'

18.10.2021 u 08:09

Bionic
Reading

Conor McGregor ovih dana nalazi se u Italiji, prije svega u Rimu, te u društvu obitelji i nekoliko tjelohranitelja obilazi znamenitosti i uživa u šopingu, ali nije mogao ni bez incidenata za vrijeme noćnog života

Naime Conora su talijanski DJ Francesco Facchinetti i njegova supruga Wilma optužili za fizički napad. Ukratko, tijekom provoda u noćnom klubu udario je DJ-a i slomio mu nos. Facchinetti je nešto više o tome rekao putem svog Instagrama, na kojem je opisao što se dogodilo.

'Bilo je oko 2 sata i 30 minuta kad me napao Conor McGregor. Slavni Conor McGregor udario me u usta i razbio mi nos pred deset svjedoka, mojim prijateljima i svojim tjelohraniteljima. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam zašutjeti i ne reći ništa o ovome, ali kad sam već tu, moram reći da je ta osoba nasilna i opasna. Primio sam udarac bez ikakvog razloga. A taj udarac mogao je otići bilo kome. Mojim prijateljima, supruzi ili drugim ljudima. Zbog toga sam ga odlučio tužiti, jer on je opasna i nasilna osoba', rekao je Facchinetti, a prenosi Fight Site.

Conor je otputovao u Italiju zbog odmora, ali i zbog toga da svoje treće dijete krsti u Vatikanu, što je ranije istog dana u kojem je došlo do incidenta i napravio.

Facchinettijeva supruga također putem Instagrama otkrila je da je do napada došlo nakon što ih je Conor pozvao da nastave druženje u drugom klubu, što je on prihvatio.

'Odjednom je Conor udario Francesca. Zvao nas je na drugi tulum, Francesco je rekao da idemo, a on ga je udario. Srećom, Francesco mu je bio poprilično blizu pa Conor nije mogao dobiti punu snagu udarca. Francesco je pao na stol, a onda na pod. Prvo sam se upitala je li to neka šala, neki njihov show, a onda sam se paralizirala. Pogledala sam okolo i vidjela njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid jer je imao namjeru nastaviti udarati Francesca. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svjetla, ali redari su ih brzo ponovno ugasili. Francesco je krvario, željela sam mu pomoći, ali redari su nas razdvojili. Conor će ostati u Italiji do 26. listopada. Ako ga vidite, držite se dalje od njega. Nemojte mu prilaziti niti tražiti autograme od njega jer je to nestabilna i opasna osoba', rekla je putem Instastoryja.

Conor McGregor trenutno je velika meta talijanskih fotoreportera te gotovo svakog dana možemo naići na nove fotografije iz njegovih šetnji Rimom. Iz noćnog kluba za sada nema nikakvih snimki, što ne znači da se neće pojaviti. Što se pak tiče njegovih izjava ili bilo kakvih komentara, njih za sada također nema.