nemaju poštovanja

Sandra Perković nakon trijumfa u Splitu protivnicama poslala upozoravajuću poruku

03.03.2018 u 17:46

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković je na otvorenom Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske u subotu u Splitu bacila disk 68,44 metra, što je najbolji ovogodišnji rezultat u svijetu. No, svojim su je ponašanjem razočarale konkurentice...

Sandra Perković sezonu je otvorila sudjelovanjem na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske na stadionu Park mladeži u Splitu. Sandra je istaknula kako je hicem od 68,44 metara ostvarila svoj cilj na otvaranju sezone iako je ovo je po prvi put u zadnjih pet godina da na tom natjecanju nije bacila disk preko 70 metra.

'Uvjeti nisu bili fantastični i imali smo problema u zadnjih sedam dana zbog snijega koji je pao u Splitu, tako da sam danas bila malo izgubljena u tehnici', rekla je Perković i oštro napomenula kako je bila nezadovoljna ponašanjem suparnica.

'Mislim da se treba pokazati respekt prema dvostrukoj olimpijskoj pobjednici koja u Splitu baca i ganja rezultat preko 70 metara i bori se s cijelim svijetom', započela je naša najbolja atletičarka Sandra Perković i nastavila:

  • +3
Sandra Perković oborila rekord Hanžeka Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

'Nije bila profesionalna atmosfera. Ne možete se koncentrirati kada ulazite u krug i kada netko dobacuje, javlja se na telefon, smješka se, piše poruke... To nisam doživjela ni na jednom natjecanju pa sam malo iznenađena ponašanjem', zaključila je Sandra koja sljedeće natjecanje ima tek u svibnju kad u Dohi započinje sezona Dijamantne lige.