BRAVO!

Sandra Paović postala europska prvakinja!

30.09.2013 u 19:52

Bionic
Reading

Za odlične vijesti iz talijanskog Lignana pobrinula se Sandra paović, koja je u finalu savladala Ruskinju Raisu Chebainku s 3: 1, a po setovima 8:11, 11:7, 13:11 i 11:8

U poslijepodnevnom polufinalu Sandra je savladala Ukrajinku Yuliyu Klymenko s 3:0.

'Nakon Ostrave odlično sam trenirala te digla svoju formu, naravno do u detalje proanaliziravši svoje največe sportske suparnice. Kada sam polazila za Lignano najavila sam da mi je cilj medalja. Ona je sada u đepu, ali samo to je jedna od mojih usputnih stanica do paraolimpijskih igara u Riu de Janeiru 2016. kada sam najavila borbu za najsjajnije odličje', izjavila je presretna Sandra Paović.

U četvrt završnici ispali su Anđela Mužinić od Šveđanke Anne-Caring Ahlquiste s 3:0, a od Tomislava Špalja bio je bolji Turčin Abdullah Ozturh s 3:1.

U talijanskom Lignanu, u Palazzetto delo sport , od 27. rujna do 4. listopada nadmeču se tristotinjak sportaša iz 29 zemalja, a hrvatske boje brane tri stolnotenisačice I pet stolnotenisača.

Nakon dana odmora na rasporedu su ekipna nadmetanja, a za očekivati je dobre rezultate od naših parova Helene Dretar Karić i Anđele Mužinić te od Tomislava Špalja i Zorana Križanca.