SUMNJIVCI I SIROMASI

Šahtarovim igračima zabranili ući u Harrods?!

18.02.2010 u 14:50

Bionic
Reading

Sjajnu motivaciju dobili su igrači Srninog Šahtara uoči večerašnje utakmice Lige UEFA. Naime, iščekujući ogled s Fulhamom u Londonu, Srna i suigrači željeli su potrošiti nešto novca u luksuznom Harrodsu, no osoblje tog lanca trgovina nije im dopustilo ulazak

Nogometaši branitelja prošlogodišnjeg naslova Kupa UEFA, igrači Šahtara, ostali su neugodno iznenađeni kada su željeli dio utorka provesti u trgovini Harrods u Knightsbridgeu. Naime, osoblje trgovine zabranilo im je ulazak uz objašnjenje da se u nekim slučajevima organiziranim grupama brani ulazak zbog brige za njihovo zdravlje.

Engleski su se mediji na takvo objašnjenje samo nasmijali jer su uvjereni da su u Harrodsu napravili veliki previd, zaboravljajući da igrači u Šahtaru imaju višemilijunske ugovore i da su sasvim sigurno bili spremni potrošiti poveće sume.

No tom se postupku ne čude previše, jer zna se da je vlasnik Fulhama Mohamed al Fayed ujedno i prvi čovjek Harrodsa.

'Nogometašima koji imaju novac i žele potrošiti nije bio dozvoljen ulazak u trgovinu. Osoblje je reklo da je skupina prevelika i sumnjiva. Svi su nosili iste trenirke i objasnili smo im da smo nogometna momčad, no nisu nas pustili', izjadao se glasnogovornik ukrajinske momčadi.