POJAČANI ATLETICO

'Sada više nećemo potpuno ovisiti o Mandžukiću!'

03.01.2015 u 12:27

Bionic
Reading

Trener Atletica Diego Simeone uoči dvoboj s Levanteom odgovarao je na pitanja uglavnom o Fernandu Torresu za kojeg je ustvrdio da ne dolazi kao spasitelj, ali će donijeti širinu i nove mogućnosti u napadu u kojem će dijeliti minutažu s Marijom Mandžukićem...

Glavna blagdanska vijest u Madridu povratak je Fernanda Torresa u svoj stari klub. Slavni 30-godišnji napadač u karijeri je osvojio sve, uključujući i Svjetsko prvenstvo te Ligu prvaka, no posljednjih godina izgubio je formu pa su ga se odlučili riješiti i u Chelseaju i u Milanu.

Torres se vraća u Atletico koji je puno moćniji nego u njegovo igračko doba. Momčad koja je prošle sezone osvojila Primeru i igrala finale Lige prvaka ima i ove godine velike ambicije, a na treneru Simeoneu sada su slatke brige: Mandžukić, Griezmann i Raul Jimenez dobili su dodatnu konkurenciju u napadu.

'Torres dolazi kako bi nam dao širinu koju ne bismo imali samo s Mandžukićem. Sada dobivamo nove varijante napada. Vjerujem da ćemo moći odlično spojiti bilo koga od četvorice koji su naprijed, a tu je i Raul Garcia pa se nadamo da će ekipa dobro igrati,' objasnio je trener crveno-bijelih uoči okršaja s Levanteom pa dodao:

'Tražimo samo od njega da nam pruži sav svoj talent, strast, entuzijazam i energiju. Ne možemo tražiti više od toga. No, mora znati da dolazi u kompetitivnu momčad. Morat će se izboriti za sebe, pokazati sve ono dobro što ima da bi se mogao natjecati s našim ostalim napadačima.'

Torres ove subote još uvijek nije u sastavu Atletica. Protiv Levantea se očekuje Mandžukić u špici, a Griezmann, Turan i Koke kao pomoć hrvatskom napadaču.