STIGLA I POTVRDA

Sada je jasno zašto Lokomotiva već godinama ima istog trenera

28.11.2023 u 15:47

Bionic
Reading

Za razliku od mnogih hrvatskih nogometnih klubova, koji po sezoni promijene i nekoliko trenera, na Kajzerici imaju veliko povjerenje u 55-godišnjeg Silvija Čabraju

Čabraja je od 2021. godine trener prve momčadi. S time da mu rezultati nisu kao oni npr. iz sezone 2019/20. kada je momčad s Kajzerice bila vice-prvak, ali i te sezone igrala u finalu Kupa.

No, svjesni su Božidar Šikić i čelnici kluba kakav posao radi Čabraja. Jer uoči svake sezone ostane bez 'pola' momčadi, ali on uspješno posloži nove, i što je još važnije - mlade igrače.

Čabraja je najdugovječniji trener SuperSport HNL-a i dobio je potvrdu za svoj sjajan rad u protekle dvije godine na klupi kluba s Kajzerice. Naime, prema istraživanju TransferRooma, Čabraja je najbolji trener u Europi za razvoj mladih igrača.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Iza sebe je ostavio trenere neke od najboljih razvojnih klubove Europe. Tako su iza njega ostali treneri RB Salzburga, Nordsjællanda i mnogih drugih. Ovo je samo još jedna u nizu potvrda sjajnog posla kojeg Lokomotiva radi s mladim igračima.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport