novi početak za sve

Sad je jasno gdje će Michael Schumacher nastaviti oporavak; sele ga u toplije krajeve jer je njegova supruga prodala vilu u Švicarskoj

05.06.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Još 2017. godine Corinna Schumacher je od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza za 28 milijuna eura kupila luksuzno imanje u elitnom dijelu na španjolskom otoku Mallorca. Nedavno je oglasila prodaju velebnog imanja na obali Ženevskog jezera, a izvori bliski obitelji tvrde kako se zbog što lakšeg Michaelovog oporavka svi sele na Mallorcu gdje Corinna želi pokrenuti unosan posao

Njemački mediji tvrde kako je Corinna Schumacher uspjela pronaći kupca za vilu na obali Ženevskog jezera koju je prodala za oko osam milijuna eura. Sada cijela obitelj seli na Mallorcu jer je blaga mediteranska klima puno pogodnija za Michaelov oporavak nakon teške nesreće na skijanju 2013. godine od kada mu je potreban konstantni liječnički nadzor...

No, Corinna je u neposrednoj blizini vile na Mallorci za tri milijuna eura kupila još jedno imanje, veličine čak 13 hektara. Izvori bliski obitelji tvrde kako na španjolskom otoku Corinna s kćerkom Ginom Marijom (24) pokreće unosan posao.

Naime, na novom imanju planiraju uzgajati i trenirati rasne konje za utrke i ostala konjička natjecanja! Corinna je prije, ali i za vrijeme braka s Michaelom Schumacherom, bila sjajna u konjičkom sportu, a 2010. godine je postala i prvakinja Europe u dresurnom jahanju!

Ljubav prema konjima prenijela je i na kćerku Ginu Mariju koja je, kao i majka nekad, danas uspješna u konjičkom sportu.

Na novo imanje Corinna prvo planira prebaciti 20 konja koje obitelj već ima u Švicarskoj, a u tijeku je izgradnja kompleksa štala, dvorane i trkače staze kako bi imali sve potrebno za rad i dresuru. Planiraju imati pedesetak grla, a na Mallorci će cijele godine imati idealne uvjete za treninge. No, najveća zarada u ovom poslu je uzgoj rasplodnih pastuha, njihovo parenje te uzgoj i prodaja rasnih skupocjenih konja.

Tako će svi imati koristi od ovog preseljenja, Michael Schumacher će se oporavljati u puno idealnijem klimatskom okruženju, a Corinna i Gina Marija će imati priliku za novi početak i zaradu kojom će financirati njegovo daljnje liječenje.