obitelj odobrila

Ova se vijest o Michaelu Schumacheru čekala; objavljuju se nikad viđene fotografije i snimke iz doma u kojem se legenda oporavlja, a doznaje se i razlog

29.01.2021 u 12:36

Bionic
Reading

S velikim nestrpljenjem se iščekuje dokumentarni film o jednom od najboljih vozača Formule 1 Michaelu Schumacheru, koji je prije sedam godina stradao na skijalištu u francuskom Meribelu

U posljednjih sedam godina vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera bile su vrlo šture nakon što je udario glavom u kamen i zadobio teške ozljede mozga zbog čega je završio u komi, ali kako se doznaje Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons snimaju dokumentarac o sedmerostrukom svjetskom prvaku Formule 1 i u njemu će se pojaviti ekskluzivne fotografije i snimke iz doma u kojem se posljednjih godina oporavlja Michael Schumacher.

Doznaje se kako je obitelj Schumacher pristala ustupiti njegove fotografije, ali zasad nije poznato o čemu se točno radi.

Također se doznaje kako će u dokumentarnom filmu sudjelovati supruga Corinna, otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick, trenutačno vozač Haasa koji se uspio vrlo brzo probiti do Formule 1.

'Dokumentarni film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti', kratko je rekla Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher.

Od prije je poznato kako su ga neki bliski prijatleji posjetili, ali nitko nije otkrio u kakvom je stanju legendarni vozač.

Tako je jednom prilikom Felipe Massa, Schumacherov momčadski kolega u Ferrariju, rekao: Znam u kakvom je stanju, ali tko sam ja da to otkrivam ako to obitelj ne želi.'

Kratko i jasno. Slične su izjave davali i drugi prijatelji dok su poznati liječnici, koji su pokušali skupiti informacije, mogli samo nagađati u kakvom je stanju i može li primjerice sjediti i komunicirati s najbližima.

No, film će svakako će dati odgovore na mnoga pitanja.