FIFA_SP_2018.svg

vruće u moskvi

Rusi nisu zaboravili video uradak Domagoja Vide; evo što je doživio hrvatski branič!

Bionic
Reading

Na polufinalnoj utakmici svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske bio je velik broj ruskih navijača koji su zvižducima pratili svaki potez Domagoja Vide

Rusi nisu zaboravili videouradak koji je hrvatski branič snimio zajedno sa članom stručnog stožera Ognjenom Vukojevićem.

Poslije pobjede protiv Rusije u njemu je naš nogometaš vikao 'Slava Ukrajini', uzvik koji koriste u tamošnjoj vojsci te nacionalisti koji se bore za teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.

Fifa je samo izrekla opomene za ovakav čin, a HNS je pokušao dodatno primiriti situaciju tako što je Vukojevića poslao kući. Iz Saveza su izdali i pripćenje u kojem su objasnili kako je uzvik Domagoja Vide' Slava Ukrajini' izvučen iz konteksta, a naš branič se nadao kako njegova poruka neće biti shvaćena kao više od pozdrava prijateljima.

  • +34
SP u nogometu, polufinale: Hrvatska - Engleska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ipak, Rusi mu to nisu zaboravili i na stadionu je hrvatski stoper dočekan zvižducima od domaćih navijača kojih je na utakmici bilo više od Engleza i Hrvata. Isto tako žestoko zviždanje čulo se i za vrijeme utakmice svaki puta kada bi naš branič došao u kontakt s loptom.

  • +47
Navijači na stadionu Lužnjiki, Hrvatska - Engleska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal