SUPERSPORT HRVATSKI NOGOMETNI KUP

Roy Ferenčina bio je ljutiti: Ne znam kad će više igrati ovi koji su danas nastupili

31.10.2023 u 23:23

Bionic
Reading

Slaven Belupo je u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa izgubio u gostima kod Rudeša 3:1. Nakon susreta je trener 'farmaceuta' Roy Ferenčina s pravom bio ljutit na svoje igrače

'Zaslužena pobjeda Rudeša, zabili su ipak tri gola. Što se nas tiče, ljut sam na svoje igrače, na svoju ekipu. Ali opet, svima sam dao priliku, nisu izašli najbolji...', kazao je nakon susreta trener Slaven Belupa Roy Ferenčina.

Bio je razočaran i ljutit, razumljivo...

'Neke sam igrače poštedio današnje utakmice, ali toga u profesionalnom nogometu nema, moraju igrati najbolji. Evo, ja sam tu zakazao. Mogu reći da ovi koju su igrali protiv Rudeša, ne znam kad će više igrati. Ne bih mijenjao ovaj rezultat za negativniji u HNL-u. Prvenstvo je prioritet, naravno bitan je i Kup, ali pitanje je što bi u završnici mogli napraviti. Prvenstvo je ipak broj jedan', zaključio je trener 'farmaceuta'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

S druge strane, strateg Rudeša Toni Golem je imao razloga za zadovoljstvo.

'Mislim da je bila zaslužena pobjeda. Dobra energija od samog početka, dosta igrača sam izrotirao, osam njih nije počelo utakmicu protiv Varaždina. Jednostavno opet se obistinilo ono što sam rekao, sve je to mala razlika. Igrali smo odličnu utakmicu, pravu natjecateljsku. Dobili jednog pravog protivnika, na domaćem terenu i prošli dalje u SuperSport Hrvatskom kupu', kazao je Golem i optimistično nastavio:

'Ima u prvenstvu još dosta kola. Ja mislim da ako ovako nastavimo dalje raditi da ćemo biti ozbiljan konkurent za ostanak u domaćoj nogometnoj eliti.'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +20
SuperSport Hrvatski nogometni kup: Rudeš - Slaven Belupo, 31.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL